Κρύσταλλος

Κρύσταλλος

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Kακοκαιρία την Παρασκευή 11.9.09

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

http://romantic-thunderstorm-cd.com/images/RomanticThunderstorm.jpgΚακοκαιρία θα επικρατήσει σε σχεδόν ολόκληρη την χώρα με ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας.

Πιό αναλυτικά

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αύριο Παρασκευή σε σχεδόν ολόκληρη την χώρα. Τα φαινόμενα αναμένουμε να είναι πολύ ισχυρά στην Ανατολική Πελοπόννησο την Ανατολική Στερεά την Εύβοια τις Σποράδες και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στην Ήπειρο και την Μακεδονία τα φαινόμενα θα είναι πιό ασθενή και έχουν τοπικό χαρακτήρα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά,στα νότια και στα κεντρικά τμήματα του πελάγους και τα 8 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 6 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, κυρίως στο νότιο Ιόνιο και τα 7 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 26 βαθμούς στα Κεντρικά τους 27 στα Δυτικά τους 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: