Κρύσταλλος

Κρύσταλλος

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Αναλυτική πρόγνωση καιρού για την Κυριακή των εκλογών


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σχετική βελτίωση του καιρού με στροφή των ανέμων σε βορειοδυτικούς και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιό αναλυτικά

Σχετικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή και μόνο στην ανατολική Μακεδονία την Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου περιμένουμε νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές μετρίας εντάσεως κυρίως έως τις μεσημεριανές ώρες. Στην Στερεά και στην Θεσσαλία οι αραιές νεφώσεις απλά αναμένουμε να αυξηθούν τις μεσημεριανές ώρες χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν κανένα αξιόλογο φαινόμενο. Στην Ήπειρο και πιο γενικά στην Δυτική Ελλάδα οι αυξημένες νεφώσεις ίσως δώσουν κάποιες ασθενεί φαινόμενα τις πρωινές κυρίως ώρες αλλά από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες και σε αυτές τις περιοχές τα διαστήματα ηλιοφάνειας θα είναι αρκετά μεγάλα. Αρκετά καλός θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί.


Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, και τα 6 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 5 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 5 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 24 βαθμούς στα Κεντρικά τους 26 στα Δυτικά τους 25 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: