Κρύσταλλος

Κρύσταλλος

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο κύμα κακοκαιρίας για 14.09.09


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Και νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές θα επηρεάσει άυριο πολλές περιοχές της χώρας. Νότιοι άνεμοι στα πελάγη και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιό αναλυτικά

Έντονες βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες αναμένουμε αύριο Δευτέρα στα Κεντρικά στα Δυτικά και στα Βόρεια τμήματα της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα σε περιοχές της Μακεδονίας στις Σποράδες και στην Θεσσαλία ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία αρκετές θα είναι και πάλι οι βροχοπτώσεις στην Εύβοια. Στα νησιά του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου την Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι λίγες τοπικές νεφώσεις δεν φαίνονται να δίνουν αξιόλογα φαινόμενα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά,στα νότια και στα κεντρικά τμήματα του πελάγους και τα 5 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 4 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, κυρίως στο νότιο Ιόνιο και τα 4 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα Βόρεια τους 26 βαθμούς στα Κεντρικά τους 27 στα Δυτικά τους 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 28 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: