Κρύσταλλος

Κρύσταλλος

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Επιδείνωση του καιρού την Κυριακή 6.9.09

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

H πρώτη φθινοπωρινή διαταραχή θα φέρει μεταβολή στον καιρό της χώρα μας από αύριο Κυριακή με ισχυρές βροχές πολύ ισχυρούς ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Πιό αναλυτικά

Σημαντική αλλαγή θα παρουσιάσει από αύριο ο καιρός στην χώρα μας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και στα κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα της Ελλάδας. Τα φαινόμενα αναμένουμε να είναι περισσότερα στην Μακεδονία και την Θράκη και από το απόγευμα και μετά στην Θεσσαλία. Βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια από τις βραδυνές ώρες ενώ καλύτερος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά,στα νότια και στα κεντρικά τμήματα του πελάγους και τα 6 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 7 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά τα 5 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα σημειώσει απο το μεσημέρι και από τα βόρεια σημαντική πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 29 βαθμούς στα Κεντρικά τους 32 στα Δυτικά τους 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 32 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: